Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли Запорізьку область ракетами, авіацією та артилерією

Окупанти обстріляли Запорізьку область ракетами, авіацією та артилерією

Окупанти обстріляли Запорізьку область ракетами, авіацією та артилерією

фото ЗОВА

Російські війська знову атакували мирні міста Запорізької області. Армія агресора завдавала ударів за допомогою авіації, артилерії, а також била ракетами.

Про це повідомив голова ЗОВА Юрій Малашко.

фото ЗОВА
фото ЗОВА

Війська окупантів 82 рази на добу обстріляли Запорізьку область. Нанесли 2 ракетні удари, 3 авіаційні, 4 атаки БПЛА та 69 артилерійських ударів.

фото ЗОВА
фото ЗОВА

Кілька годин обстрілювали населені пункти Оріхів, Новояківлівка, Гуляйполе та ще 13 сіл. Горіли будинки, майна, соціальна інфраструктура та комунальні мережі.

фото ЗОВА
фото ЗОВА