Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни атакували приватний сектор Запоріжжя: деталі

Росіяни атакували приватний сектор Запоріжжя: деталі

Росіяни атакували приватний сектор Запоріжжя: деталі

Фото: скриншот из видео 5 редакции

Окупаційні російські війська знову обстріляли Запоріжжя. Це сталося в ніч з 2 на 3 травня. Попередньо, попадання було по одному з приватних секторів міста.

Про це повідомляють журналісти 5 редакції.

За словами в.о. керівника Дніпровської районної адміністрації Володимира Грянистого, один ворожий снаряд влучив у житловий будинок, зруйнувавши його та пошкодив сусідні два гаражі.

Другий “приліт” було на вулиці поруч: снаряд сформував велику воронку в саду і пошкодив теплицю. Люди не постраждали.

В цілому не менше 36 будинків постраждали від обстрілу і мають невеликі пошкодження. Жителі тимчасово залишилися без електро-, і водопостачання.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі 03 травня о 1-23 ночі прогриміло два вибухи. Попередньо знову обстріл був із систем з-300.

Перед цим в Запорізькій області була оголошена повітряна тривога. У Запорізькій ОВА закликали мешканців перебувати у безпечних місцях до завершення повітряної тривоги.

Раніше цієї ночі в Запорізькій області були зафіксовані кілька дронів шахідів. Частину з низ збили сили ППО, а частину пролетіли у бік Дніпра та Полтави. Влучень “мопедів” у Запоріжжі не було зафіксовано.