Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » З Оріхова вивезли всіх дітей, — Мандрич

З Оріхова вивезли всіх дітей, — Мандрич

З Оріхова вивезли всіх дітей, — Мандрич

Эвакуация. Иллюстративное фото

Окупаційна армія щодня обстрілює Оріхів. Дітей звідти довелося повністю евакуювати.

Про це повідомила заступник Оріхівського міського голови Світлана Мандрич у коментарі до проекту Радіо Свобода «Новини Приазов’я».

З міста Оріхів вивезли всіх дітей. Поки що у нас немає дітей у місті. У селі Новопавлівка залишається ще 6 дітей, дві родини. Зараз із ними проводиться робота щодо необхідності евакуації, – повідомила Мандрич.

Вона розповіла, скільки людей залишається ще мешкати в громаді.

В Оріхові та трьох не окупованих селах залишилося близько 1700 осіб. В Оріхові проживає близько 1400 осіб. Люди живуть у селах Новопавлівка, Новоданилівка та село Новоандріївка.

За словами Мандріча, найбільшою загрозою є керовані авіабомби, які армія РФ щодня спрямовує на прифронтову неокуповану територію Запорізької області.

Як писав раніше Inform.zp.ua, минулої доби окупаційна армія завдала 56 ударів по населених пунктах Запорізької області. Від обстрілу постраждали 15 сіл та містечок.