Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська рф стрімко розширюють лінію укріплень на півдні Запорізької області

Війська рф стрімко розширюють лінію укріплень на півдні Запорізької області

Війська рф стрімко розширюють лінію укріплень на півдні Запорізької області

Российский грузовик. Фото: Петр Андрющенко

Окупанти продовжують окопуватись і будувати оборону навколо Маріуполя. Тепер вони підвозять деревину для облаштування бліндажів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

26 квітня у великій кількості військові вантажівки їхали до Мангуського району та частково – у напрямку Бердянська. Деревина потрібна рашиста для будівництва фортифікацій. Кількість самих фортифікацій зростає у всіх напрямках.

За словами Андрющенка, окупанти розпочали розселення у вільні будинки в селах на північ від Маріуполя по лінії с. Кальчик/Асланово/Зоря/Новоолексіївка/Новоселівка. Там вони розмістять корпус “оборони Маріуполя від нацистів”.

Нагадаємо, над Маріуполем помітили сліди пусків ракет у Запорізькому напрямку. Над містом працювала ворожа авіація.

Фото: Петр Андрющенко