Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі змінили рух маршрутів громадського транспорту: список

У Запоріжжі змінили рух маршрутів громадського транспорту: список

У Запоріжжі змінили рух маршрутів громадського транспорту: список

Ілюстративне фото

У Запоріжжі 27 квітня тимчасово змінили три маршрути громадського транспорту. Це пов’язано з ремонтними роботами, які продовжаться орієнтовно до 14:00.

Про це попередили у мерії Запоріжжя.

У зв’язку з проведенням ремонту контактної мережі рух трамваїв маршрутів №3, №14 та №16 у період з 9:00 до 14:00 буде організовано:

  • маршрут №3 – «Запоріжжя Ліве – «Запоріжцірк»;
  • маршрут №14 – “Автострада – трамвайне депо”;
  • маршрут №16 – “Павло-Кічкас – Запоріжцирк”.

Нагадаємо, у ряді будинків на Запоріжжі відключать світло. Пройдуть роботи з обслуговування електромереж. Здебільшого їх проведуть у будинках у Шевченківському районі. Відключення триватимуть з 9:00 до 17:00.