Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Фермерам у Запорізькій області окупанти заборонили роботу на полях

Фермерам у Запорізькій області окупанти заборонили роботу на полях

Фермерам у Запорізькій області окупанти заборонили роботу на полях

Ілюстративне фото

Фермерам на Запоріжжі російські війська заборонили роботу на полях на тимчасово окупованих територіях. Таку заборону запровадили у Мелітопольському районі.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

карта

Окупанти заборонили роботу на полях фермерам у селі Веселе. Таку заборону запровадили через те, що російські військові замінували поля та ґрунтові дороги. При цьому спочатку рашисти змусили фермерів засіяти поля.

Нагадаємо, по Запорізькій області завдали удару російські окупанти. Зафіксовано 190 попадань ракет. Війська агресора використовували зенітно-ракетні комплекси, РСЗВ, а також авіацію та дрони.