Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькій 55-й артилерійській бригаді подякував Зеленський

Запорізькій 55-й артилерійській бригаді подякував Зеленський

Запорізькій 55-й артилерійській бригаді подякував Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні подякував за службу 55-ту окрему артилерійську бригаду “Запорізька Січ”.

Зеленський подякував 35-й окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Остроградського, 55-й окремій артилерійській бригаді “Запорізька Січ”, десантникам “сімдесятдев’ятки”, 80-й бригаді, 54-й окремій механізованій бригаді імені гетьмана Мазепи.

Важливо розуміти в кожному нашому місті, в кожному селі– скрізь, де зараз більш-менш вже тихо, скрізь, де сьогодні був просто спокійний весняний сонячний день: кожен день такої тиші в тилових областях купується нашими воїнами в жорстоких боях на передовій. У щоденних боях! Будь ласка, прошу, поважайте це. І завжди допомагайте нашим воїнам, коли це потрібно, завжди підтримуйте державу і оборону так, як це можливо.

Раніше Inform.zp.ua, у своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський подякував за службу Запорізьким бригадам.