Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » Колишнього директора «Облводоканалу» у Запоріжжі підозрюють у розтраті 781 тисяч гривень

Колишнього директора «Облводоканалу» у Запоріжжі підозрюють у розтраті 781 тисяч гривень

Колишнього директора «Облводоканалу» у Запоріжжі підозрюють у розтраті 781 тисяч гривень

Ілюстративне фото

Екс-главу Запорізького комунального підприємства підозрюють у розтраті бюджетних коштів. Суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це пише 061.

Екс-директора Запорізького «Облводоканалу» підозрюють у розтраті 781 тисячу гривень. За матеріалами справи, 2013 року директор уклав договір про купівлю поліетиленових труб та допоміжних товарів на суму 4,8 мільйона.

Насправді, труби не були доставлені на підприємства. Це підтверджували свідчення свідків із числа колишніх співробітників «Водоканалу». Директор просив їх підтвердити наявність неіснуючого товару.

Директор підписав документи, якими труби, нібито, були передані на зберігання іншої компанії. Також він за фіктивним договором перерахував 781 тисячу гривень компанії, яка нібито надала труби.

А у 2014 році, за даними Держприкордонслужби, директор перетнув кордон із росією. Даних про його повернення не було.

Суд заочно обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави.