Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Релігія » Окупанти захопили католицьку церкву у Бердянську: що відомо

Окупанти захопили католицьку церкву у Бердянську: що відомо

Окупанти захопили католицьку церкву у Бердянську: що відомо

Католическая церковь в Бердянске

Окупанти захопили приміщення католицької церкви в тимчасово окупованому Бердянську. Щоб виправдати мародерство та захоплення будівлі, рашисти вигадали чергові безглузді звинувачення на адресу священства та парафіян католицького храму.

Католиків окупанти звинувачують у закликах до усунення державного устрою ще за часів Януковича і навіть збирання біологічного матеріалу парафіян.

Католическая церковь в Бердянске
Католическая церковь в Бердянске

УГКЦ окупанти переслідують у Запорізькій області вже кілька місяців. Доля її священників Богдана Гелети та Івана Левицького після того, як окупанти їх затримали та звинуватили у диверсійній діяльності, досі невідома.

Нагадаємо, окупанти хочуть провести у вересні цього року вибори на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. З цією метою вони відкрили у Запорізькій області філію “єдиної Росії”.