Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти таємно вивозять з Енергодару військову техніку

Окупанти таємно вивозять з Енергодару військову техніку

Окупанти таємно вивозять з Енергодару військову техніку

Оккупант. Иллюстративное фото

З Енергодару окупанти таємно вивезли кілька одиниць техніки — порожні вантажівки. Це все відбувається вночі та в дуже невеликих кількостях.

Про це повідомив соратник голови Нікопольської РВА Євгенія Євтушенко.

Вдалося дізнатися деякі деталі про “план евакуації” рашистів з Енергодару. Якщо “оборону Мелітополя” буде прорвано, то ще до виходу з Мелітополя, рашисти планують евакуювати всіх окупантів з Енергодару, включаючи колаборантів. Причому їхня думка нікому нецікава — вони бачили багатьох людей в обличчя.

Окупанти планують залишити Енергодар повністю недієздатним. Дитячі садки та школи в кращому разі залишаться без інвентарю. Також є паралельна команда заощаджувати боєприпаси.

Рашисти нічого не навчилися, тому вони хочуть довгою колоною проїхати Херсонщиною до Криму, залишаючи за собою міни та гранати, щоб навіть місцеві не змогли пересуватися.

Попередньо, все зовнішнє спостереження міста буде демонтовано. Запорізька АЕС не постраждає, але Запорізька ДРЕС перестане працювати. Планується пошкодження найважливіших вузлів контролю та неможливість запуску станції.

Раніше стало відомо, що контрнаступ ЗСУ у Запорізькій області розпочнеться на рівнинній широко оглядовій місцевості. Українські військові відтіснятимуть окупантів на півдні Запорізької області з метою звільнити Мелітополь та сухопутний коридор до Криму.