Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » З бюджету Запоріжжя виділять гроші на ремонт зруйнованих будинків

З бюджету Запоріжжя виділять гроші на ремонт зруйнованих будинків

З бюджету Запоріжжя виділять гроші на ремонт зруйнованих будинків

дом, по которому прилетела российская ракета в Запорожье

Будинки, якими до Запоріжжя прилетіли російські ракети, будуть відновлені. Для цього із міського бюджету виділять кошти. Таке рішення підтримало депутатський корпус міськради.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Із міського бюджету Запоріжжя виділять кошти на відновлення житлових будинків, які постраждали від ракетних ударів. Зокрема, гроші підуть на капітальний ремонт: Кияшка 22, Сталеварів 16, Зестафонська 10 та проспекту Соборному 151.

Таке рішення ухвалили депутати міської ради. За цими будинками є висновки фахівців, а також на завершальному етапі складання проектно-кошторисної документації.