Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителі Запорізької області можуть безкоштовно пожити в іншому регіоні: куди звертатися

Жителі Запорізької області можуть безкоштовно пожити в іншому регіоні: куди звертатися

Жителі Запорізької області можуть безкоштовно пожити в іншому регіоні: куди звертатися

ВПЛ из Запорожской области. Фото: Depositphotos

Мешканці прифронтових міст та населених пунктів, що знаходяться на лінії розмежування в Запорізькій області, можуть отримати тимчасове безкоштовне житло в іншому регіоні України.

Про це повідомили представники Оріхівської громади.

Хмельницька ОВА запропонувала вільні місця для поселення ВПО у вільних приватних приміщеннях, приміщеннях навчальних закладів, медичній та соціальній сферах. Проживання надають безкоштовно.

Крім того, на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» надають окремі соціальні послуги для деяких категорій осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Отримати додаткову інформацію щодо розміщення та проживання можна за телефонами 0997702258 або 0996094143.

Нагадаємо, запорожцям, які не можуть самостійно оплачувати комунальні рахунки, держава виділяє субсидію на період, що не опалюється, з 1 травня по 30 вересня.