Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Київстар, Vodafone та Lifecell можуть знизити тарифи на роумінг для українців: які умови

Київстар, Vodafone та Lifecell можуть знизити тарифи на роумінг для українців: які умови

Київстар, Vodafone та Lifecell можуть знизити тарифи на роумінг для українців: які умови

Оператор связи Vodafone. Фото: depositphotos

Українці матимуть змогу менше платити за роумінг за кордоном. Київстар, Vodafone та Lifecell у майбутньому можуть знизити плату за зв’язок у роумінгу.

Рада ЄС схвалила пропозицію та дала зелене світло для двостороннього рішення. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Ціни на дзвінки близьким у Європі для українців знизяться. Оператори не списуватимуть по 30 гривень за хвилину розмови. Не потрібно змінювати SIM-картки під час поїздок Європою. Крім того, права споживачів буде захищено за правилами ЄС, – прокоментував Федоров.

Фінальне рішення має схвалити Комітет асоціації у торговому складі.

Раніше мешканці Мюнхена звернулися до українських військових, які служать на Запорізькому напрямку. Вони заявили, що підтримували, підтримують та підтримуватимуть захисників.