Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Справжня весна. Коли температура повітря в Запоріжжі підніметься вище за +20 градусів

Справжня весна. Коли температура повітря в Запоріжжі підніметься вище за +20 градусів

Справжня весна. Коли температура повітря в Запоріжжі підніметься вище за +20 градусів

Весна, фото Inform.zp.ua

Половина весни, на яку всі чекають, сподіваючись на сонячне тепло, пройшла з дощами. Прогнози синоптиків Гістметео свідчать, що й найближчим часом погода буде похмурою.

Теплі, ясні та сонячні дні потішать не раніше середини травня. Саме в цей час на всій території України сонячної погоди побільшає, а температура повітря почне підніматися вище за +20 градусів.

У Запоріжжі низка сонячних ясних днів розпочнеться з 5 травня, а з 14 травня денна температура повітря вперше буде +21 градуси, нічна +10 градусів.

погода в мае 2023 в Запорожье
Прогноз погоди на місяць, квітень-травень 2023, Gismeteo

 

До 11 травня у Запоріжжі часто йтиме дощі. У неділю 23 квітня температура вночі опуститься до +6 градусів. Весь останній тиждень квітня у Запорізькій області буде дощова погода.

Читайте також: Погода у Запоріжжі на 10 днів – синоптики прогнозують дощі.