Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти змушують людей евакуюватися із Запорізької області перед контрнаступом ЗСУ

Окупанти змушують людей евакуюватися із Запорізької області перед контрнаступом ЗСУ

Окупанти змушують людей евакуюватися із Запорізької області перед контрнаступом ЗСУ

Оккупант. Иллюстративное фото

Окупанти продовжують залякувати мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей з метою змусити їх виїхати на територію росії.

Ворог поширює неправдиву інформацію про негативні наслідки повернення української влади внаслідок контрнаступу ЗСУ.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

Таким чином, російські окупаційні адміністрації спонукають населення окремих районів Запорізької та Херсонської областей терміново евакуювати у так звані безпечні регіони Росії та тимчасово окуповану територію АР Крим заборонено для об’єднання каральних заходів з боку української влади, – сказала Маляр.

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях АР Крим організувало примусове залучення евакуйованих до обладнання інженерно-фортифікаційних споруд.

Нагадаємо, російські війська вдарили по Запорізькій області. Вогонь вели по 19 населених пунктах Василівського та Пологівського районів. Пошкоджено будинки та квартири місцевих мешканців.