Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На території Запорізької АЕС в Енергодарі здетонувала російська міна

На території Запорізької АЕС в Енергодарі здетонувала російська міна

На території Запорізької АЕС в Енергодарі здетонувала російська міна

Запорожская АЭС / Запорізька АЕС

Біля машинного залу 4-го енергоблоку на Запорізькій АЕС в окупованому Енергодарі вибухнула російська міна. Попередньо, у машинному залі 4-го енергоблоку АЕС пролунав вибух. Як заявили росіяни, здетонувала їхня міна.

Звуки вибуху чули українські атомники, котрі працювали на ЗАЕС. Росіяни намагалися “заспокоїти” працівників та швидко приховати сліди, щоб цього не побачили експерти МАГАТЕ.

Нагадаємо, російські війська вдарили по Запорізькій області. Вогонь вели по 19 населених пунктах Василівського та Пологівського районів. Пошкоджено будинки та квартири місцевих мешканців.

Раніше стало відомо, що працівників «росатому» було попереджено про можливу евакуацію із Запорізької АЕС в Енергодарі.