Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Загинули батько та сестра”: запорожців просять допомогти дівчині, яка втратила рідних через ракетний удар по Запоріжжю

“Загинули батько та сестра”: запорожців просять допомогти дівчині, яка втратила рідних через ракетний удар по Запоріжжю

“Загинули батько та сестра”: запорожців просять допомогти дівчині, яка втратила рідних через ракетний удар по Запоріжжю

9 квітня російські окупанти завдали удар по Запоріжжю. Під удар потрапив житловий сектор міста. Ракета прилетіла до будинку родини 21-річної Віталіни Ждан.

На жаль, через ракетний удар загинув її батько Іван та 10-річна сестра Іра. Мати дівчинки Ольга вижила. Саму Віталіну врятувало те, що тієї трагічної ночі її не було вдома.

Фізичний стан Ольги стабільний і найближчим часом її переведуть із реанімації до торакального відділення, повідомили у мерії Запоріжжя.

Лікування жінки сплатить міська влада. Також вони візьмуть на себе витрати на поховання загиблих Івана та Іри та оформлення фінансової підтримки Віталіні та Ользі з міського бюджету.

Ви також можете приєднатися до допомоги Віталіні та підтримати дівчину та її маму фінансово. Зробити це можна безпосередньо за реквізитами рахунку чи картки самої Віталіни:

Рахунок 26204877784325 IBAN UA793052990000026204877784325 в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» РНОКПП 3702302005. Призначення платежу – Поповнення рахунку, Ждан Віталіна Іванівна.

Карта «Приватбанку» 5168 7451 2889 7896 – Ждан Віталіна Іванівна.