Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » Фірмі, яка мала кримінальні справи за відкати, дали 345 мільйонів на дороги у Запорізькій області

Фірмі, яка мала кримінальні справи за відкати, дали 345 мільйонів на дороги у Запорізькій області

Фірмі, яка мала кримінальні справи за відкати, дали 345 мільйонів на дороги у Запорізькій області

Иллюстративное фото

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області уклала договір на утримання доріг у регіоні з фірмою, яка мала кримінальні справи за розкрадання та відкати.

Про це пише видання Politica.

У Запорізькій області Служба автомобільних доріг уклала договір на 345 мільйонів гривень на утримання доріг у регіоні з фірмою ТОВ «Амструд», яка в минулому фігурувала у кримінальних провадженнях.

Раніше компанія мала підряди на ремонт доріг на Київщині, але стала фігурантом справ про відкати. Після цього фірмі змінили засновника, і вона почала займатися тендерами у Запорізькій області.

У 2017 році під час досудового розслідування 42018111100000009 стало відомо, що посадовці Любарецької сільради в Київській області увійшли в змову з ТОВ «Амструд».

Вони розкрадали бюджетні кошти за допомогою недостовірних відомостей у документах щодо обсягів виконаних робіт, а також використаної будівельної техніки та будматеріалів.