Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Підлітки побили у Запоріжжі літнього безхатченка: поліція веде розслідування. ВІДЕО

Підлітки побили у Запоріжжі літнього безхатченка: поліція веде розслідування. ВІДЕО

Підлітки побили у Запоріжжі літнього безхатченка: поліція веде розслідування. ВІДЕО

У мережі з’явилося відео із Запоріжжя, де підліток б’є чоловіка похилого віку. Поліція встановила особи того, хто знімав відео та того, хто бив бездомного.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

У Запоріжжі поширилося відео, де підліток ударив і збив з ніг літнього безпритульного. Ситуація сталася на одній із зупинок дитячої залізниці, що тимчасово не працює.

Поліція розслідувала цей інцидент і знайшла тих, хто причетний до нього. Ними виявилися двоє переселенців із тимчасово окупованих територій Запорізької області.

На відео 13-річний підліток завдав ударів літньому чоловікові. Інший знімав цей процес на телефон. Правоохоронці провели з хлопцями та їхніми батьками роз’яснювальну бесіду.

У зв’язку з тим, що неповнолітній фігурант не досяг віку, коли може бути притягнутий до кримінальної відповідальності, до нього застосовуватимуться примусові заходи виховного характеру.