Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку активно знищують військові бази окупантів

На Запорізькому напрямку активно знищують військові бази окупантів

На Запорізькому напрямку активно знищують військові бази окупантів

Иллюстративное фото

У Токмаку, так само і, як і в Мелітополі, окупанти облаштують військові бази. Вибухи, які 9 квітня зафіксували у районі Токмака, сталися у східній частині передмістя.

Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що там знищили військову техніку та сили ворожої армії. Щодо загальної ситуації, на Запорізькому напрямку з кожним днем погіршується військова сила окупантів.

Нагадаємо, з 70-кілометрового окопу, який викопали окупанти в Запорізькій області, посміялися на державному рівні.

Міноборони України згадало історію про «цар-дзвін», який тріснув під час виробництва, та «цар-гармату», яку створили як зброю для оборони Кремля, але вона так і не вистрілила.