Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Культура » Запорізький муніципальний театр танцю хочуть закрити: запорожці виступили проти

Запорізький муніципальний театр танцю хочуть закрити: запорожці виступили проти

Запорізький муніципальний театр танцю хочуть закрити: запорожці виступили проти

У місті хочуть ліквідувати Запорізький муніципальний театр танцю Запорізької міської ради. На сайті електронних петицій запорожці створили петицію з ідеєю зберегти театр.

Петиція набрала необхідну кількість голосів (понад 750) «про скасування рішення щодо ліквідації Запорізького муніципального театру танцю».

Аншлаг в залі! Задоволений глядач! Щасливий артист! Гарне місце розташування театру в м. Запоріжжя! Позитивний психологічний стан працівників театру! Все це буде закреслено, якщо не підтримаєте нашу ініціативу і допустите таку «оптимізацію» в час, коли українці залишають рідну землю для збереження свого життя і кожен фахівець на вагу золота, а в Запорізькому театрі танцю кожен фахівець знайдений, вихований, вирощений. Кадри вирішують все! Машина Запорізького муніципального театру танцю не повинна пережити гальмування. Артисти, які зараз борються за нашу незалежність і захищають культурну спадщину України повинні бути захищеними і, після нашої перемоги, повернутися на свої робочі місця і працювати для городян! – йдеться в документі.

Тепер цю петицію мають розглянути депутати Запорізької міськради.

Нагадаємо, наприкінці минулого року на сесії міської ради депутати проголосували за реформу муніципальних театрів і створення «Будинку актора». Вона має на увазі реорганізацію муніципальних театрів. Йшлося про діяльність Запорізького муніципального театру-лабораторії «Ві» та Запорізького муніципального театру танцю. Замість них має з’явитися нова установа під назвою «Муніципальний театр «Будинок актора».