Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі можна отримати безкоштовний набір продуктів: як зареєструватися

У Запоріжжі можна отримати безкоштовний набір продуктів: як зареєструватися

У Запоріжжі можна отримати безкоштовний набір продуктів: як зареєструватися

Гуманітарна допомога. Ілюстративне фото

Мешканці Запоріжжя можуть безкоштовно отримати гуманітарну допомогу до Великодня. Їх видаватимуть не лише переселенцям, а й тим, хто належить до певних категорій.

Про це повідомили волонтери BELUGA UA.

У продуктовий набір у Великдень увійде борошно, дріжджі, сухе молоко та вода. Видачу наборів планують організувати 7 квітня.

Зареєструватися для отримання продуктового набору можна за посиланням – https://docs.google.com/forms/d/1tErNZo_VsC5ZU-Cj9YycKjoDTgXO03QkcBFl2ghGauc/viewform?edit_requested=true

Нагадаємо, у Запоріжжі від Волонтерського центру ЗНУ буде видача гуманітарної допомоги 6 та 7 квітня для переселенців із довідками ВПО.