Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Лінію укріплень у Запорізькій області окупанти будують із “зубів дракона”. ФОТО

Лінію укріплень у Запорізькій області окупанти будують із “зубів дракона”. ФОТО

Лінію укріплень у Запорізькій області окупанти будують із “зубів дракона”. ФОТО

Російські військові збільшили кількість “зубів дракона”, які транспортують у Запорізькій області. Крім того, запустили на бетонні заводи по виробництву у Маріуполі.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

До зубів дракона також додалися бетонні укріплення для бліндажів.

Тепер усе це частково складається у районі перехрестя вул. Купріна та ін. Миру (фактично на території “всього”) та човниковим способом перевозиться маршрутами Маріуполь-Мангуш-Берядський напрямок або Маріуполь-Микільське-с. Розівка (Запоріжжя). Основним постачальником “зубів” продовжує залишатися територія Росії, – написав Андрющенко.

Напомним, контрразведка СБУ задержала запорожца, который фиксировал для оккупантов места “прилетов” по многоэтажным домам в Запорожье 22 марта.