Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Якою буде комендантська година в Запоріжжі на Великдень

Якою буде комендантська година в Запоріжжі на Великдень

Якою буде комендантська година в Запоріжжі на Великдень

У багатьох регіонах України не скасовують дію комендантської години на Великдень, 16 квітня. Місцева влада поки не прокоментувала рішення по Запорізькій області.

У Києві, Львові, Харкові та Херсоні вже заявили, що комендантську годину скасовувати не будуть.

На території Харківської області на Великдень відвідувати церковні заходи під час комендантської години буде заборонено. Також в Харківській області перед Великодніми святами заборонили відвідувати кладовища на територіях, які були окуповані, і де велися бойові дії.

Рада оборони Херсонської області також ухвалила рішення заборонити відвідування кладовищ і місць поховань на Великдень, а також проведення богослужінь у церквах у комендантську годину.

Як тільки стане відомо рішення про дію комендантської години на Великдень у Запорізькій області, Inform.zp.ua повідомить про це.