Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Суд у Запоріжжі ухвалив вирок колаборанту з Бердянська: які злочини вчинив

Суд у Запоріжжі ухвалив вирок колаборанту з Бердянська: які злочини вчинив

Суд у Запоріжжі ухвалив вирок колаборанту з Бердянська: які злочини вчинив

Иллюстративное фото

Колаборанту, який обійняв посаду в окупаційній адміністрації Бердянська, суд у Запоріжжі ухвалив вирок. Він обійняв посаду заступника голови адміністрації з питань ЖКГ.

Про це повідомив Жовтневий районний суд Запоріжжя.

У Запоріжжі суд призначив покарання колаборанту, який обійняв посаду заступника голови окупаційної адміністрації Бердянська з питань ЖКГ. Його засудили до 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Чоловік наполягав на перереєстрації комунальних підприємств під російське законодавство, використовував спецтехніку для допомоги окупантам та здійснював набір кадрів до окупаційних органів.