Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Обстріли Запоріжжя та атаки “Shahed 136”: оперативна інформація про військову ситуацію

Обстріли Запоріжжя та атаки “Shahed 136”: оперативна інформація про військову ситуацію

Обстріли Запоріжжя та атаки “Shahed 136”: оперативна інформація про військову ситуацію

Дрон-камикадзе “Shahed-136”

Окупаційні війська продовжують тероризувати обстріл мирних жителів через те, що не можуть досягти позитивних результатів на полі бою.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Війська росії завдали чергового ракетного удару по цивільних об’єктах Запоріжжя та інших населених пунктах України, застосувавши балістичні ракети. Повітряні удари відбили Сили оборони України, які знищили усі 6 ударних безпілотників типу Shahed 136.

Нагадаємо, 31 березня російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю, використовуючи ракету типу «Іскандер-М».