Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Зруйновані будинки та вирва від “прильоту”: у Запорізькому районі ліквідують наслідки ракетних ударів. ФОТО

Зруйновані будинки та вирва від “прильоту”: у Запорізькому районі ліквідують наслідки ракетних ударів. ФОТО

Зруйновані будинки та вирва від “прильоту”: у Запорізькому районі ліквідують наслідки ракетних ударів. ФОТО

31 березня окупанти обстріляли один із населених пунктів Запорізького району. Внаслідок атаки сталося займання приватного житлового будинку на площі 80 кв. м, частково пошкоджено дитсадок, два будинки та фасади та вікна у поряд розташованих будинках.

Жертв та постраждалих немає. Співробітники ДСНС викликали швидку допомогу для вагітної, яка перебувала у стресовому стані.

Рятувальники оперативно ліквідували загоряння та здійснили розбір конструкцій та окремих елементів.

На ліквідацію наслідків від ГУ ДСНС залучалося 40 осіб особового складу та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки.