Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська рф вночі завдали ракетні удари по Запоріжжю: що відомо про “прильоти”

Війська рф вночі завдали ракетні удари по Запоріжжю: що відомо про “прильоти”

Війська рф вночі завдали ракетні удари по Запоріжжю: що відомо про “прильоти”

Запоріжжя опівночі атакували російські війська. Ракетні удари завдали по обласному центру. За попередньою інформацією, ракети пошкодили інфраструктурний об’єкт.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджень постраждав інфраструктурний об’єкт. На щастя, люди та житлові будинки не постраждали. Наразі у місті все спокійно, всі комунальні служби працюють у штатному режимі, — повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

На місці прильоту працюють усі відповідні служби.

Нагадаємо, Запорізької області на Мелітопольському напрямку активізувався рух військової техніки окупантів. Місцеві жителі у районі села Костянтинівка спостерігали, як військові росії перевозили свої танки.