Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі відновили рух двох автобусів, які курсують у віддалені райони: маршрути

У Запоріжжі відновили рух двох автобусів, які курсують у віддалені райони: маршрути

У Запоріжжі відновили рух двох автобусів, які курсують у віддалені райони: маршрути

У Запоріжжі з 29 березня відновили рух автобусних маршрутів №7 та 34-А. Транспорт курсує кількома віддаленими районами міста: від Комунарського до Олександрівського та околицями Заводського району.

У Запорізькій міській раді розповідають, що маршрут №7 поєднує Космічний мікрорайон із центральним ринком Анголенка. За кермом автобуса – водій Василь Анатський. На міському транспорті працює третій рік.

Автобус №7 обслуговує маршрут від вулиці Базарної до вулиці Стратосферної. А маршрут №34-А з’єднуватиме зупинку «Фільтрова» із «Запорожогнеупором».

Вартість проїзду у міських автобусах єдина – 12 гривень. Є безкоштовний проїзд для пільгових категорій.

Автобуси на обидва маршрути виходять близько 6 ранку. Точний час прибуття та відправлення автобусів можна дізнатися на сайті “Запоріжжелектротранс“.