Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Траса Маріуполь-Мелітополь забита машинами (відео)

Траса Маріуполь-Мелітополь забита машинами (відео)

Траса Маріуполь-Мелітополь забита машинами (відео)

У окупантів значно сповільнилося перекидання живої сили і технікою. На трасі, що з’єднує Донецьку і Запорізьку області, створилася пробка з машин.

Про це повідомив радник мера Маріуполя.

Він стверджує, що логістика окупантів частково порушена. Перекидання військового підкріплення у вигляді живої сили, палива і БК значно стало йти повільніше. Окупанти це усвідомлюють, тому для вирішення цієї проблеми хочуть прискорити запуск Маріупольського порту.

Але на даний момент траса Маріуполь-Мелітополь у бік Криму в пробках. Радник мера Маріуполя опублікував відео.

Забито наглухо. Військові вантажівки намагаються прорватися через ґрунтову частину, лише паралізують затор, – зазначив Андрющенко.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на кордоні Запорізької та Донецької областей окупаційна армія будує захисні укріплювальні споруди. Їх помітили в районі населеного пункту Розівка.