Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запорожцям з 1 квітня перерахують пенсії: у кого зміняться пенсії

Запорожцям з 1 квітня перерахують пенсії: у кого зміняться пенсії

Запорожцям з 1 квітня перерахують пенсії: у кого зміняться пенсії

З 1 квітня працюючим пенсіонерам заплановано перерахунок пенсій, який не є індексацією.

Про це повідомила Дар’я Марчак, перший заступник міністра соціальної політики під час ефіру телемарафону.

Які пенсіонери отримають перерахунок:

Це стосується тих пенсіонерів, які вийшли на пенсію 2021 року, але продовжують працювати. Відповідно за 2 останні роки у них збільшився страховий стаж на 24 місяці.

Саме такі громадяни отримають у квітні перерахунок пенсії за оновленим страховим стажем, що впливає на розмір пенсії. Це все індивідуально, додала перший заступник міністра.

Нагадаємо, цього року пенсії для українців знову збільшили. Вже цього березня буде проведено їх індексацію на 20%. Вона торкнеться понад 10 мільйонів українців.