Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькій області ведуться локальні бої: воєнкор розповів про обстановку на фронті

У Запорізькій області ведуться локальні бої: воєнкор розповів про обстановку на фронті

У Запорізькій області ведуться локальні бої: воєнкор розповів про обстановку на фронті

У Запорізькій області тривають локальні тактичні бої в сірій зоні в напрямку Новоданилівки та в районах Нестерянки-Дорожнянки.

За інформацією військового кореспондента Богдана Мірошникова, в цих локальних боях ведеться боротьба за ініціативу і поліпшення тактичного становища.

Поки нічия, але останнім часом наші дії виглядають непогано. В майбутньому це сильно допоможе для проведення масштабних операцій. А поки – це боротьба за посадки і перехрестя, — зазначив воєнкор.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Силах оборони України спростували готовність окупантів наступати в Запорізькій області. Російські окупанти зміцнюють свої позиції на запорізькому напрямку в передбаченні контрнаступу ЗСУ. Однак жодні укріплення не допоможуть окупантам у їхніх спробах наступу на цьому напрямку.