Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі обстежили квартири зруйнованого будинку в результаті атаки 22 березня

У Запоріжжі обстежили квартири зруйнованого будинку в результаті атаки 22 березня

У Запоріжжі обстежили квартири зруйнованого будинку в результаті атаки 22 березня

Жителям постраждалих будинків від російської атаки 22 березня видали акти обстеження пошкодженого майна. Ці документи можна отримати з 10 до 17: 00 в наметі міської ради, встановленої біля багатоповерхівок.

Про це повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Після отримання акту жителі, чиє житло було зруйновано або визнано непридатним для проживання в результаті російського обстрілу, зможуть оформити статус ВПО і отримувати відповідні виплати від держави і міста.

Біля будинків працюють всі міські служби, які усувають наслідки обстрілу. Задіяні фахівці та техніка міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, КП «Зеленбуд», «ЕЛУАШ», «Запоріжремсервіс», концерну «Міські теплові мережі», а також волонтери та керуюча компанія. Триває демонтаж пошкоджених зовнішніх конструкцій, збір та вивезення сміття, «закриття» вибитих вікон.


На місцях знаходяться і соцпрацівники, які консультують жителів і надають їм гуманітарну допомогу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізькі підприємці долучилися до допомоги постраждалим від ракетного удару по житловому будинку в Запоріжжі та відкрили збір грошей.