Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На “Мотор Січ” зробили заяву про затримання свого співробітника, який працював на ворога

На “Мотор Січ” зробили заяву про затримання свого співробітника, який працював на ворога

На “Мотор Січ” зробили заяву про затримання свого співробітника, який працював на ворога

Мотор Січ. Ілюстративне фото

Служба безпеки України викрила інженера-конструктора запорізького підприємства “Мотор Січ”, який працював зі спецслужбами рф. На підприємстві заявили, що готові співпрацювати з українськими правоохоронними органами.

На “Мотор Січ” зробили заяву про затримання працівника, який працював на ворога:

“Керівництво АТ” Мотор Січ ” готове сприяти розслідуванню з приводу затримання співробітника підприємства за підозрою в держзраді надати всю необхідну інформацію правоохоронним органам. У нашому колективі не повинно бути зрадників. Ми все для цього робимо. І разом з тим продовжуємо працювати на перемогу України», — заявив генеральний директор АТ «Мотор Січ» Олексій Нікіфоров.

Як писав раніше Inform.zp.ua, інженера “Мотор Січ” завербували кадрові співробітники фсб по Алтайському краю через Телеграм-канал на початку лютого 2023 року.

Подвійний агент збирав інформацію про Сили оборони в Запорізькому регіоні. Його затримали під час виконання розвідувальної місії, коли той фотографував будівлі військового госпіталю та прокуратури з прив’язкою до місцевості.