Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Куди піти на вихідні у Запоріжжі: безкоштовні заходи

Куди піти на вихідні у Запоріжжі: безкоштовні заходи

Куди піти на вихідні у Запоріжжі: безкоштовні заходи

Музей. Иллюстративное фото

У Запоріжжі протягом тижня Музейні студії “Музей за порогами” здивують дітей захопливими заходами та майстер-класами.

Про це повідомили на сторінці Національного заповідника “Хортиця”.

Друзі, ми маємо чим порадувати ваших діточок на канікулах! Щодня протягом канікул діти під час відвідин нашого музею Музейні студії “Місто за порогами” матимуть участь у майстер-класі нашої Олени Палійчук. Вироби ви зможете забрати із собою або передати нашим воїнам до ЗСУ, — написали організатори.

На відвідувачів у “Музеї за порогами” чекають з 10:00 до 15:30.

Нагадаємо, у Запоріжжі відкрили виставку робіт львівського художника та мистецтвознавця Михайла Скопа. З початку вторгнення художник обіграє образи та символи російсько-української війни, розвінчує стереотипи про українців та наративи ворожої пропаганди.