Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі можна отримати грошову допомогу від ООН: хто на неї може розраховувати

У Запоріжжі можна отримати грошову допомогу від ООН: хто на неї може розраховувати

У Запоріжжі можна отримати грошову допомогу від ООН: хто на неї може розраховувати

Ілюстративне фото

Переселенці і люди, які постраждали від війни, знову можуть отримати грошову допомогу від агентства ООН. Зареєструватися на отримання виплат можна в Запоріжжі.

Про це повідомили в Мінреінтеграції.

На грошову допомогу від ООН можуть розраховувати люди, які раніше не отримували виплат від міжнародних організацій і мають дохід менше 5400 гривень на місяць. У пріоритеті-найбільш незахищені верстви населення.

Для подачі заявки необхідно звернутися в пункт збору даних у Вашому регіоні або ж в мобільну групу, яка здійснює виїзди в межах області.

Для заповнення заявки при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, номер банківської картки, будь-які документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості.

Для збору даних повинні бути присутніми всі члени сім’ї. Винятки-маломобільні громадяни. Для сімей, де є такі люди, допускається реєстрація без їх присутності за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їх стан здоров’я.

У Запоріжжі податися на отримання допомоги можна за адресою вул. незалежної України, 72, приміщення № 154, вхід з площі Маяковського, між Кристал банк і Банк Кредит Дніпро Пн-Пт 09: 00-17: 00
Форму для попереднього запису в електронну чергу можна знайти в телеграм-каналі.
Розклад мобільних груп по області можна відстежувати в телеграм-каналі.

Більш детальну інформацію та розклад руху мобільних груп по областях можна знайти в офіційних телеграм-каналах за посиланням.