Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Бої в Запорізькій області точаться на декількох ділянках: подробиці

Бої в Запорізькій області точаться на декількох ділянках: подробиці

Бої в Запорізькій області точаться на декількох ділянках: подробиці

Бойцы ВСУ

У Запорізькій області тривають бої тактичного характеру по лінії Новоданилівка-Роботине. Артдуелі й бої йдуть в районі Нестерянки й Дорожнянки.

Про це повідомляє воєнкор Богдан Мірошниченко.

Бої носять зустрічний характер-атакують наші воїни, атакують окупанти. На щось більше, ніж тактичний рівень, поки все ж я б не сподівався, але ситуація що може змінитися в майбутньому.

Але тенденція на цьому напрямку вже зрозуміла-від стратегії «Запоріжжя за 3 дні», окупанти перейшли до стратегії «утримати б те перехрестя і той корівник, щоб нам не наваляли по-повній».

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області тривають бої в сірій зоні по всьому напрямку.