Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ракетами С-300 вдарили по Запоріжжю цієї ночі: куди вони були спрямовані

Ракетами С-300 вдарили по Запоріжжю цієї ночі: куди вони були спрямовані

Ракетами С-300 вдарили по Запоріжжю цієї ночі: куди вони були спрямовані

Ракетный удар. Иллюстративное фото

Окупаційна армія вночі 18 березня знову здійснила ракетний обстріл Запоріжжя. Росіяни застосували ракети С-300 по цивільному населенню.

У Запорізькій ОВА додають, що російські ракети з-300 були направлені на територію одного з житлових комплексів. Снаряди влучили по одному з об’єктів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупаційні війська обстрілами зруйнували заклад громадського харчування. Від вибухової хвилі в будинках поруч вилетіли вікна, пошкоджені дахи і фасади.

Люди не постраждали. На місці прильоту працюють всі відповідні служби, повідомляє в.о. міського голови Анатолій Куртєв.