Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ намагаються обрізати сухопутний коридор окупантів у Крим через Мелітополь

ЗСУ намагаються обрізати сухопутний коридор окупантів у Крим через Мелітополь

ЗСУ намагаються обрізати сухопутний коридор окупантів у Крим через Мелітополь

Бойцы ВСУ

На окупованій території Запорізької області збільшилась кількість оборонних укріплень ворога. Окупанти бояться настання ЗСУ, тож усіма способами намагаються перешкодити українським військовим просунутися на південь області.

За інформацією Інституту вивчення війни, ЗСУ мають намір обрізати сухопутний коридор окупантів у Крим через Мелітополь.

Тому російські війська розширюють польові зміцнення в районі Мелітополя, щоб захистити свої наземні лінії зв’язку (GLOC). Вони з’єднуються з логістичними вузлами у Токмаку та Енергодарі, а також проходять через автомагістраль у Мелітополі.

Нагадаємо, у Запорізькій області, в районі Орєхова, Полог та Новоданилівки сталися бойові зіткнення Збройних сил України та окупаційної армії. На цій ділянці фронту окупантам довелося оборонятися від контратак ЗСУ.