Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Вартість проїзду у Запоріжжі просять знизити до 10 гривень

Вартість проїзду у Запоріжжі просять знизити до 10 гривень

Вартість проїзду у Запоріжжі просять знизити до 10 гривень

В Запорожье предлагают установить системы бесконтактной оплаты за проезд в транспорте

Запоріжці активно голосують за ініціативу зниження вартості проїзду у громадському транспорті Запоріжжя із 12 до 10 гривень.

За півтора місяця запорожці віддали 455 голосів із 750 необхідних, щоб її розглянули на засіданні профільної комісії міської ради.

Просимо зменшити вартість проїзду на комунальних автобусах до 10 грн. Зниження вартості проїзду з 12 грн до 10 грн на комунальних автобусах зробить їх конкурентнішими з маршрутками, в яких проїзд теж 12 грн на таких самих напрямках. Все ж таки на маршрутах працюють великі автобуси, які вміщують більше пасажирів. Так само різниця в 2 грн дешевша за маршрутки, дасть платному пасажиру хоч якийсь стимул, щоб вибрати комунальний автобус, — пише автор петиції.

Проголосувати за петицію можна за посиланням.

Нагадаємо, вартість проїзду до Запоріжжя підвищили у червні 2022 року. Таке рішення ухвалили у зв’язку з подорожчанням палива на 110%, зростанням заробітної плати на 25% та подорожчанням витратних матеріалів на 10%.

Електротранспорт у Запоріжжі на час дії воєнного стану залишається безкоштовним.