Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В.о. мера Запоріжжя заявив про пошкодження критичної інфраструктури через ракетний обстріл

В.о. мера Запоріжжя заявив про пошкодження критичної інфраструктури через ракетний обстріл

В.о. мера Запоріжжя заявив про пошкодження критичної інфраструктури через ракетний обстріл

Иллюстративное фото

Російські окупанти 9 березня ввечері атакували ракетами Запоріжжя та передмістя. Снаряди потрапили до об’єктів критичної інфраструктури. У деяких районах через ворожий обстріл були перебої зі світлом, електрикою та опаленням.

Учора вночі рашисти атакували Запоріжжя. Внаслідок ворожої атаки у кількох районах міста було відсутнє світло, опалення та вода, — написав в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

На ранок 10 березня у більшості будинків електро-, тепло- та водопостачання вже відновлено.

Без світла залишається район Скворцова. Із самого ранку відповідні служби працюють над усуненням проблеми.

Нагадаємо, близько 20:00 9 березня у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів, яку було чути у всіх районах міста.

Внаслідок чергової ракетної атаки окупантів у Запоріжжі було порушено енергоживлення частини споживачів.