Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Контррозвідка СБУ викрила угруповання, яке незаконно легалізувало іноземців у Запоріжжі

Контррозвідка СБУ викрила угруповання, яке незаконно легалізувало іноземців у Запоріжжі

Контррозвідка СБУ викрила угруповання, яке незаконно легалізувало іноземців у Запоріжжі

У Запоріжжі група займалася незаконною легалізацією іноземців. Серед їхніх клієнтів були мешканці країни-агресора та держав так званого «міграційного ризику».

Про це повідомив у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Групу осіб, яка займалася у Запоріжжі незаконною легалізацією іноземців, викрила контррозвідка СБУ. Зловмисники допомагали іноземцям в’їхати в Україну.

Для них підробляли візи, паспорти та посвідчення на постійне місце проживання. При цьому частина іноземців оформила всі ці документи, навіть не перебуваючи в Україні.

Клієнтів ділки шукали через особисті зв’язки та на спеціалізованих форумах. Оплату послуг вони отримували готівкою чи через банківські рахунки. Вартість послуги була від 500 до 2000 тисяч доларів.

За даними СБУ, цією схемою могли скористатися спецслужби рф, щоб безперешкодно перебувати в Україні. Продовжується розслідування для встановлення всіх обставин та притягнення винних до відповідальності.