Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителів Запоріжжя запрошують приєднатися до спільної молитви за мир в Україні

Жителів Запоріжжя запрошують приєднатися до спільної молитви за мир в Україні

Жителів Запоріжжя запрошують приєднатися до спільної молитви за мир в Україні

церковь Запорожье

24 лютого – загальнонаціональний піст і молитва за перемогу і мир в Україні. Національна молитва поєднає православних, протестантів, католиків та греко-католиків.

Ця дата обрана не випадково, адже саме 24 лютого минулого року ворог вночі підло та підступно вторгся на нашу землю та розпочав криваву війну, яка забрала уже багато життів українців.  На 24 лютого прогнозують нові обстріли та атаки. Але українські церкви обʼєднаються для спільної молитви.



Піст та молитва будуть добровільними. До посту жодних приписів та обмежень, кожен вирішуватиме сам для себе. Головна тут єдність у молитві до Бога за наші ЗСУ і перемогу.