Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області 14 лютого

Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області 14 лютого

Як виглядає лінія фронту у Запорізькій області 14 лютого

На Запорізькому напрямі ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Окупанти основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів.

Минулої доби ворог здійснив 117 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

В Інституті вивчення війни показали, як зараз виглядає лінія фронту на півдні та сході України. На карті представлена остання оновлена інформація про ситуацію в Україні на 14 лютого.

Нагадаємо, російські пропагандисти розповсюджують фейк про захоплення Запорізької області.

Ворожі Telegram-канали заявляють, що британський генерал нібито передрік Україні втрату Харкова та Запоріжжя. Насправді в оригіналі інтерв’ю генерал Руперт Джонс ділиться своїми здогадами про можливі цілі росії, яких вона намагатиметься досягти в наступному масштабному наступі.