Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ відбили атаку біля населеного пункту в Запорізькій області

ЗСУ відбили атаку біля населеного пункту в Запорізькій області

ЗСУ відбили атаку біля населеного пункту в Запорізькій області

Окупаційні війська продовжують бойові та наступальні дії на Донецькому та Запорізькому напрямках. Силам оборони вдалося відбити атаки ворога.

Так, минулої доби окупанти не змогли прорватися в районі населеного пункту Новоандріївка у Запорізькій області.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Також ЗСУ відбили атаки окупантів біля таких населених пунктів: Стельмахівка, Білогорівка Луганської області; Виїмка, Федорівка, Бахмут, Червона Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Новокалинове, Водяне, Першотравневе, Веселе, Красногорівка, Авдіївка, Мар’їнка, Богоявленка та Пречистівка Донецької області.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області окупаційні війська продовжують обстрілювати мирні населені пункти. Регіон обстріляли 114 разів.