Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Юрій Малашко призначений головою Запорізької обласної адміністрації, — Кабмін

Юрій Малашко призначений головою Запорізької обласної адміністрації, — Кабмін

Юрій Малашко призначений головою Запорізької обласної адміністрації, — Кабмін

Юрій Малашко

У Кабінеті міністрів узгодили нові призначення, які стосуються трьох голів обласних адміністрацій. У тому числі Кабмін погодив кандидатуру Юрія Малашко на посаду голови Запорізької ОВА.

Уряд підтримав проекти Указів Президента України, щодо призначення нових керівників обласних державних адміністрацій: Дніпропетровської області – Сергія Лисака; Запорізької області – Юрія Малашка; Херсонській області – Олександра Прокудіна, – уточнюють у Кабміні.

До призначення головою Запорізької ОДА, Малашко обіймав посаду першого заступника голови військово-цивільної адміністрації Мар’їнки (з жовтня 2018 року). Потім очолював Красногорівську військово-цивільну адміністрацію Донецької області.

Після чого був призначений виконувачем обов’язків голови Антитерористичного центру при СБУ (з 2020 по 2022 рік).