Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » З окупованої Херсонської області вивозять дітей до Криму “на канікули”

З окупованої Херсонської області вивозять дітей до Криму “на канікули”

З окупованої Херсонської області вивозять дітей до Криму “на канікули”

Росіяни вивезли дітей із окупованих територій Херсонської області до Криму, а саме до табору «Артек» нібито для продовження зимових канікул.

Про це повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр.

Таким чином, росіяни знову намагаються обдурити людей та продемонструвати кримчанам, що вони врятували дітей від нацистів, хоча насправді зірвали цих дітей із місць проживання, а можливо, когось зробили сиротами.

Стверджується, що такі подорожі для дітей організовані з метою промити мізки. Їм розповідають про «патріотизм», «про подвиги нових героїв» та інше.

Раніше стало відомо, що з окупованих територій Херсонської області було вивезено 1939 дітей до Євпаторії. Їх розмістили в дитячих оздоровчих центрах, 48 дітей було розміщено в Сімферополі в «Ялинці», а також 34 дитини було вивезено до Анапи до Росії.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупаційні війська розмістили російську авіацію на аеродромах у Криму. Звідти росіяни здійснюють ракетні удари.