Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В Офісі Президента розповіли деталі ракетної атаки по Запоріжжю

В Офісі Президента розповіли деталі ракетної атаки по Запоріжжю

В Офісі Президента розповіли деталі ракетної атаки по Запоріжжю

Вночі 16 січня окупаційні війська завдали ракетного удару по Запоріжжі. Ракета потрапила поряд із п’ятиповерховим будинком.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Від уламків скла постраждали 5 осіб, у тому числі 2 дитини, 9 та 15 років. Дітей госпіталізовано. У самому будинку вибито вікна, опорні конструкції не постраждали.

Також ворог атакував Запорізький район. Ракета потрапила на територію підприємства. На місці виникла пожежа. Інформації щодо постраждалих немає. На місці працюють рятувальники.

Як писав раніше Inform.zp.ua, якщо ваш будинок пошкоджено, повідомте про це на 15-80 або за номерами (061) 787 15 80 (050) 414 15 80 (067) 656 15 80