Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » МАГАТЕ розширює свою присутність на АЕС України

МАГАТЕ розширює свою присутність на АЕС України

МАГАТЕ розширює свою присутність на АЕС України

Міжнародне агентство з атомної енергії розширює місію в Україні, щоб запобігти ядерній аварії під час війни.

Про це заявив гендиректор агентства Рафаель Гроссі у Твіттері.

МАГАТЕ розширює свою присутність в Україні, щоб допомогти запобігти ядерній аварії під час конфлікту. Я пишаюся тим, що очолюю цю місію в Україні, де ми розгортаємо роботу на всіх АЕС країни, щоб надавати допомогу у забезпеченні ядерної безпеки, – написав він.

Загалом МАГАТЕ матиме близько 11-12 експертів, які постійно присутні в Україні.

Раніше повідомлялося, що гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі провів переговори в Москві щодо створення зони безпеки навколо захопленої російськими військами Запорізької АЕС.

Як писав Inform.zp.ua, голова МАГАТЕ Рафаель Гроссі відвідає Україну наступного тижня. Ключовим питанням, яке він планує обговорити, буде ядерна безпека та обстановка на Запорізькій АЕС.