Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Наступні кілька місяців будуть дуже важливими у війні росії та України, — Данилов

Наступні кілька місяців будуть дуже важливими у війні росії та України, — Данилов

Наступні кілька місяців будуть дуже важливими у війні росії та України, — Данилов

Алексей Данилов, секретарь СНБО

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що наступні кілька місяців будуть дуже важливими у війні росії та України.

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

Обидві сторони готуються до вирішальної битви, наголосив Данилов.

Два-три наступні місяці будуть дуже важливими – і вони будуть майже вирішальними у цій битві, до якої ми готуємось і готується наш ворог – агресор.

Як писав раніше Inform.zp.ua, військове керівництво України очікує на спробу росіян захоплення всієї території Донецької області та окупацію решти Запорізької області найближчим часом.